ASNS podržava Labusa

Izvor: Beta

Sreda, 25.09.2002.

20:07

Default images
Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata u sredu je izrazila podršku kandidatu za predsednika Srbije Miroljubu Labusu.  "ASNS je opredeljen za reforme, ekonomski razvoj, zaposlenost, pristojan život od zarada i za uključenje Srbije u evropske i svetske prirodne tokove", navodi se u saopštenju tog sindikata.  Na čelu ASNS svojevremeno je bio sadašnji ministar za rad i zapošljavanje u vladi Srbije Dragan Milovanović.

U saopštenju se ističe da Labus zaslužuje podršku ASNS jer u svom programu "nudi razvojnu ekonomsku i realnu socijalnu politiku zaštite radnika koji u procesu privatizacije ostanu bez posla". "Gospodin Labus je predsednički kandidat koji nastavlja reforme i koji Srbiji, radnicima i svim gradjanima nudi izlazak iz dugogodišnje ekonomske krize i siromaštva", navodi se u saopštenju ASNS.

Ujedinjeni granski sindikat "Nezavisnost" u utorak je odlučio da svom članstvu prepusti odluku o tome za koga će glasati na predsedničkim izborima u nedelju, 29. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: