Komšić: Nismo dobili objašnjenje Koštuničinog kabineta

Izvor: B92

Subota, 14.09.2002.

13:37

Default images

Ambasador Bosne i Hercegovine u Jugoslaviji Željko Komšić izjavio je da je njegova ambasada tražila objašnjenje od kabineta predsednika SRJ Vojislava Koštunice povodom njegove izjave u Malom Zvorniku o Republici Srpskoj, ali da još "nije dobila nikakav zvaničan odgovor". Komšić je rekao da sada više nema ni potrebe za odgovorom jer su "poslednje izjave potvrdile kontekst" onoga što je Koštunica izjavio. On je naveo da je svestan da su u toku predizborne kampanje u SRJ i BiH i da je to možda doprinelo stvaranju "nepovoljne situacije", ali i dodao da smatra da je Koštuničin stav "i dalje problematičan". "Jedno je kada to kaže neko ko se takmiči u predizbornoj trci, a drugo kad to kaže neko ko može da utiče na kreiranje spoljne politike svoje zemlje", ocenio je Komšić i dodao da bi bilo "zlo i naopako" da je to politika SRJ prema susedima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: