Zečević: Dva izjednačena kandidata

Izvor: Beta

Petak, 13.09.2002.

13:07

Default images

Portparol izbornog štaba Miroljuba Labusa Bojan Zečević izjavio je u petak da "sva ispitivanja javnog mnjenja pokazuju da postoje 2 izvojena i izjednačena kandidata" za predsedničke izbore u Srbiji. Zečević je ocenio da je dosadašnja slabija posećenost Labusovih predizbornih aktivnosti rezultat načina na koji je kampanja vodjena, jer je Labus prolazio kroz gradove i gradjanima delio svoj predizborni program, a nije organizovao mitinge. Zečević je rekao i da taj izborni štab još nije dobio odgovor od predsedničkog kandidata Vojislava Koštunice da li će učestvovati u televizijskom duelu s Labusom. Izborni štab Labusa, kako je rekao Zečević, podržava inicijativu Televizije B92 da na njenom programu bude održan taj duel. "Odgovor još čekamo. Samo se plašimo da to ne bude izraz kukavičluka. Zaista čekamo da Koštunica pristane na taj duel", rekao je Zečević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: