Zivkovic: Ustavna povelja zavisi od Kostunice

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.09.2002.

11:30

Default images

Potpredsednik Demokratske stranke Zoran Zivkovic izjavio je da rad na Ustavnoj povelji moze biti okoncan ako se predsednik Jugoslavije Vojislav Kostunica saglasi da nacin izbora poslanika za zajednicki parlament bude resen uoci izbora. Zivkovic tvrdi da ce se Socijalisticka narodna partija, Narodna stranka i Srpska narodna stranka saglasiti sa onim sto bude odlucio Kostunica. Zivkovic, koji je ucestvovao u dogovorima DOS i Vlade Crne Gore oko predloga Povelje, rekao je da je evropski predstavnik Havijer Solana proslog petka u Beogradu najavio da ce i sam okupiti eksperte i od njih zatraziti asistenciju u trazenju resenja oko nacina izbora poslanika u buduci parlament Srbije i Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: