Labus: Ako Kostunica pobedi, necu saradjivati s njim

Izvor: B92

Četvrtak, 12.09.2002.

09:44

Default images

Predsednicki kandidat Miroljub Labus odbacio je u sredu mogucnost saradnje s Vojislavom Kostunicom ukoliko bi ovaj pobedio na predstojecim izborima. Upitan da li bi kao ekspert saradjivao s Kostunicom u slucaju njegove pobede na izborima, Labus je na konferenciji za novinare u Vrnjackoj banji, odrzanoj nakon posete Krusevcu i Trsteniku, rekao da su njihovi predsednicki programi veoma razliciti i da tako nesto "ne dolazi u obzir". "A s kim i kako ce saradjivati morate da pitate Kostunicu", dodao je Labus. "Posto su Kostunica i on ipak najjaci kandidati", Labus predlaze njihov TV-duel. "Zato bi bilo normalno da Kostunica i ja sednemo pred televizijske kamere i porazgovaramo otvoreno, jednostavnim jezikom, bez citanja govora, koji su to osnovni problemi koji postoje u zemlji i kako treba da ih resimo, kao i da odgovorimo kakav ce biti odnos predsednika drzave prema Parlamentu, Vladi i kako ce se on postaviti prema gradjanima", rekao je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: