NOVA PRIVODJENJA OTPORASA U VOJVODINI – PRETUCENA JEDNA ZENA

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.05.2000.

21:05

Default images
Vise aktivista pokreta "Otpor" privedeno je danas u policijske stanice u nekoliko gradova u Vojvodini, a jedna zena je pretucena u Zrenjaninu, jer nije dozvolila policiji da udje u stan jednog otporasa. Prema saopstenju Kriznog staba opozicionih snaga u Novom Sadu, dvojica policajaca u civilu pretukli su Eminu Redzepi, komsinicu aktiviste "Otpora" u Zrenjaninu Darka Spera, jer im nije dopustila da bez naloga provale u njegov stan. Oko 15 sati policija u Novom Sadu privela je ispred zgrade Izvrsnog veca aktivistu "Otpora" Nenada Seguljeva, koji je na informativnom razgovoru zadrzan jedan sat. Prema saopstenju Kriznog staba, policija je trazila da potpise izjavu od kada i zasto je u "Otporu", da li zna izvore finansiranja i u kojim je sve akcijama ucestvovao. Krizni stab je saopstio i da je policija danas u Rumi provela aktivistu "Otpora" Aleksandra Stojiljkovica, gde je zadrzan tri sata. Dvojica gradjana Indjije Igor Skendzic i Vladica Dragosavljevic takodje su danas bili na informativnom razgovoru u policiji, gde su zadrzani jedan sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: