Zecevic: Kostunica usvaja Ilicev recnik

Izvor: B92

Utorak, 10.09.2002.

18:30

Default images

Portparol predsednickog kandidata Miroljuba Labusa, Bojan Zecevic ponovo je pozvao Vojislava Kostunicu na TV duel. On kaze da bi to moglo biti na bilo kojoj televiziji i o bilo kojoj temi. To bi, po Zecevicu, bio jedini nacin da gradjani uvide ko je najbolje resenje za Srbiju. Labusov portparol je na konferenciji za novinare izjavio da Kostunica, u poslednje dve godina, nije uradio nista na uspostavljanju vladavine prava, i dodao: "Moramo da kazemo da smo zgrozeni fasistickim i antisemitskim izjavama gradonacelnika Cacka, ali vise time sto je navodni demokratski kandidat Kostunica opravdao ovakav recnik, i ne samo opravdao, vec ga i usvojio. Ono sto je ocigledno na domacoj politickoj sceni jeste stvaranje jednog pakta Seselj-Ilic-Kostunica, kome je svojstven recnik koji predstavlja kontinuitet izrazavanja i ponasanja sa Milosevicevim periodom. Stavise, ova osovina, ovaj pakt, nije cak ni patriotski, niti je nacionalisticki, kako bi neki zeleli da ga prikazu, jer svi oni zele da oteraju Srbe iz Srbije", rekao je Zecevic. On je rekao i to da vlada u senci Demokratske stranke Srbije nema ekonomski program i da Kostunica, u svojim govorima, citira delove Labusovog programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: