Labus: Nema odustajanja

Izvor: Beta

Ponedeljak, 09.09.2002.

21:23

Default images

Kandidat za predsednika Srbije Miroljub Labus izjavio je u ponedeljak da Srbija ove zime nece uvoziti struju, jer ce je biti dovoljno. U okviru predizborne kapmanje Labus je posetio hidroelektranu na Djerdapu i tom prilikom rekao da se ove zime u Srbiji planira proizvodnja 32 milijarde kilovat-sati struje i da su u toku pregovori s Rusijom oko remonta svih 6 djerdapskih agregata. "Blizu smo dogovora oko remonta koji ce kostati oko 100 miliona dolara, a posao ce dobiti ona firma koja bude dala najbolju ponudu", rekao je Labus. On je ocenio da je sadasnja cena struje visoka, ali da ce to biti regulisano izradom imovinskih karata kako bi ugrozenima bile obezbedjene olaksice i dodao da se do sada za olaksice prijavilo oko 30.000 lica. Labus je razgovarao i s privrednicima Negotina, a zatim prosao centrom grada gde ga je pozdravilo nekoliko stotina gradjana. On je okupljenima rekao da je iz pobede kosarkasa na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu izvukao pouku da se "utakmica igra do poslednje sekunde i da nema odustajanja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: