Jocic: Kostunica nije odlucio o kandidaturi

Izvor: B92

Četvrtak, 15.08.2002.

12:06

Default images

Funkcioner Demokratske stranke Srbije Dragan Jocic izjavio da predsednik stranke Vojislav Kostunica jos nije doneo odluku o svojoj kandidaturi za predsednika Srbije. "Imali smo predsednistvo DSS, na kome to nije to bilo na dnevnom redu, a Kostunica sam nije donosio nikakvu odluku i nije potvrdio da ce se kandidovati", rekao je Jocic.

Prema njegovim recima, vrh stranke o kandidaturi nije razgovarao, a Kostunica "nije doneo jos svoju odluku, jer je fokus za DSS rad na zavrsetku drzavne zajednice, pa onda predsednicki izbori". Jocic je rekao da jos uvek nije odredjen datum odrzavanja sednice glavnog odbora stranke, na kome ce biti zauzet konacan stav o Kostunicinoj kandidaturi. On je rekao da sednicu glavnog odbora treba ocekivati "krajem meseca".

Dnevnik 'Blic' je doneo vest, pozivajuci se na izvore u vrhu DSS, da je Kostunica vec doneo odluku o predsednickoj kandidaturi, koja ce, kako se navodi, biti ozvanicena na sednici glavnog odbora 24. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: