Nalog za hapsenje Ivanovica na osnovu video snimka

Izvor: B92

Subota, 10.08.2002.

14:05

Default images

Nalog za hapsenje predsednika Srpskog nacionalnog veca severnog Kosova Milana Ivanovica izdao je medjunarodni sudija na osnovu video zapisa UNMIK-a sa aprilskih demonstracija u Kosovskoj Mitrovici, pise "Politika". "Navodno, Milan Ivanovic je bacio na vozilo UNMIK policije bombu i unistio ga", dodaje dnevnik. Ivanovic se, prema tvrdnjama zaposlenih u mitrovackoj bolnici, tog dana nalazio na radnom mestu, u ordinaciji gde je kao fiziopulmolog ukazivao medicinsku pomoc gradjanima koji su se zalili na tegobe u plucima zbog suzavca koji je bacala medjunarodna policija. "Snimak koji su sklapali cetiri meseca u Nemackoj, montiran je, a kako se radi o pristrasnom sudu koji montira dokaze, na osnovu kojih zasniva optuznice i unapred izrice presude, ja se njemu necu odazvati", izjavio je Ivanovic i dodao da nikada nije dolazio u kontakt sa oruzjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: