Odluka DOS-a o izborima 17. avgusta

Izvor: B92

Petak, 09.08.2002.

15:53

Default images
Odluku o kandidatima za predstojece predsednice izbore Demokratska opozicija Srbije donece 17. avgusta u Kragujevcu, potvrdio je potpredsednik Demokratske stranke Boris Tadic. Tadic je ocenio da vladajuca koalicija nece imati zajednickog kandidata i da je sporazum DSS-a i Narodne demokratske stranke o saradnji, prvi signal da ce se Vojislav Kostunica kandidovati za predsednika Srbije. Na pitanje novinara postoji li mogucnost da ceo DOS stane iza jednog kandidata u slucaju ulaska Kostunice u izbornu trku Tadic je odgovorio odrecno.

"Imajuci u vidu narasle ambicije, mislim da nece biti povlacenja. Izbori u Srbiji su mozda jedino mesto gde mi kao narod pokazujemo ogromne ambicije. Kada je u pitanju rad, kada su u pitanju promene u funkcionisanju sistema, kada su u pitanju konkretni doprinosi nekim sustinskim izmenama u nasoj zemlji, onda tih ambicija nema bas toliko. Ali kad dodju izbori onda prokuljaju ambicije na sve strane", istakao je Tadic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: