Rada Trajkovic protiv hapsenja Ivanovica

Izvor: SRNA

Petak, 09.08.2002.

10:03

Default images

Predsednik Kluba poslanika srpske koalicije "Povratak" u kosmetskom parlamentu Rada Trajkovic zestoko se protivi namerama UN policije i KFOR-a da uhapse predsednika Srpskog nacionalnog veca severnog Kosmeta Milana Ivanovica. Trajkoviceva smatra da je optuznica protiv Ivanovica neutemeljena. "Mi smo politicki neistomisljenici, ali sam zestok protivnik onog sto je uradjeno", rekla je ona naglasavajuci kako ne veruje da je Ivanovic pocinio bilo kakvo krivicno delo i da optuznica protiv njega nema utemeljenosti. Ona je u ime Poslanickog kluba "Povratak" u kosovskom parlamentu zatrazila potpunu informaciju o optuznici protiv Ivanovica i najavila hitan razgovor sa najvisim predstavnicima Misije UN-a i KFOR-a sa Kosova i Metohije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: