Covic: Na jugu Srbije pobedili su gradjani Srbije i SRJ

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2002.

09:44

Default images

Sef Koordinacionog centra za jug Srbije Nebojsa Covic ocenio je da Srbima koji protestuju u Bujanovcu manipulisu najmanje dva coveka, Goran Taskovic iz Demokratske stranke i Dusan Tasic iz Demokratske stranke Srbije. Covic je za Radio B92 rekao da ne treba stvarati iluziju da Srba ima vise kad ih ustvari nema toliko. "Srba u Bujanovcu definitivno ima manje nego Albanaca. Svi su imali sansu. Izbori u Bujanovcu s manjim problemima protekli su u redu i mislim da su rezultati stvar Izborne komisije. I sve ovo sto rade, rade sebi i mogu da koriste kakve god hoce reci, kakva god hoce prozivanja, to su, verujte mi, ljudi koji spavaju dubokim snom. To ne moze da traje doveka, nego, braco i sestre Srbi, zasucite rukave da radimo i da gradimo. A, ko je pobedio u Bujanovcu, Medvedji i Presevu? Pobedili su nasi gradjani, drzavljani SRJ i Srbije. Moja savest je potpuno mirna, sacuvao sam mnogo vise zivota nego sto se okupilo pred opstinom Bujanovac, a ti koji su se okupili pred opstinom Bujanovac, dok se tamo pucalo samo su se muvali po kaficima i vodili traceve i abrove, sto i sada pokusavaju", kaze Covic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: