Covic: Srbi u Bujanovcu izmanipulisani od DSS-a

Izvor: B92

Utorak, 30.07.2002.

21:11

Default images

Komentarisuci protest Srba u Bujanovcu, sef koordinacionog centra Nebojsa Covic u izjavi za B92 kaze da su ti Srbi izmanipulisani od strane DSS-a. "Nemojmo vise da dajemo ljudima iluziju, u smislu da nas ima vise, kad nas nema vise. Srba u Bujanovcu definitivno ima manje nego Albanaca. Imali su svi sansu, izbori koji su bili u Bujanovcu su, sa manjim problemima, protekli u najboljem mogucem redu, i mislim da su rezultati stvar izborne komisije, a sve ovo sto rade – rade sebi, nanose sebi stetu. Mogu da koriste kakve god hoce reci, kakva god hoce prozivanja, to su, verujte mi, ljudi koji spavaju dubokim snom, to ne moze da traje do veka. Nego, braco i sestre Srbi, zasucite rukave, pa da radimo i da gradimo. A ko je pobedio u Bujanovcu, Medvedji i Presevu? Pobedili su nasi gradjani, drzavljani SRJ i Srbije", porucio je Covic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: