DSS: Anketna komisija za EXIT

Izvor: B92

Sreda, 24.07.2002.

17:44

Default images

Novosadski odbor Demokratske stranke Srbije najavio je da ce na prvoj sledecoj sednici Skupstine Novog Sada zatraziti formiranje Anketne komisije koja bi ispitala poslovanje festivala EXIT ove i prosle godine, javlja iz Novog Sada dopisnik Radija B92 Dragan Gmizic. Odbor DSS je ponovio svoje optuzbe upucene organizatorima festivala koje se odnose na finansijsko poslovanje festivala. U saopstenju je postavljeno pitanje gde je zavrsio profit u slucaju finansijskog poslovanja, odnosno kako ce, ukoliko su napravljeni, biti pokriveni finansijski gubici.

Aleksandra Kolar, portparol EXIT kaze da se finalni obracuni jos izradjuju. "Kompletnu sliku svega i kompletne izvestaje cemo imati tek u nekom narednom periodu i naravno onog momenta kada ga budemo imali dobice ga i nadlezne institucije koje su u skladu sa svojim utvrdjenim i usvojenim odlukama taj projekat i podrzale. To ce biti apsolutno javno i sve ce biti naznaceno, ukoliko ima gubitaka i koliki su gubici", kaze Aleksandra Kolar.

Organizatori su neposredno nakon zavrsetka festivala objavili da je finansijski manjak oko 300.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: