Strajk radnika Gradskog centra za socijalni rad

Izvor: B92

Sreda, 12.04.2000.

19:55

Default images
Zaposleni u Gradskom centru za socijalni rad strajkuju vec petnaest dana zbog loseg materijalnog polozaja. Zahtevi strajkaca upucenih nadleznom ministrastvu su isplata zaostalih primanja za januar, februar i mart kao i povecanje cene rada na 40 odsto republickog proseka. Pismeni odgovor iz ministrastva u kome se obecava ubrzana isplate zaostalih primanja nije zadovoljio strajkace i protest ce biti nastavljen, rekla je na danasnjoj konferenciji za novinare clan strajkackog odbora Jelena Mihovilovic. Vlada Srbije ne ispunjava ni obaveze prema korisnicima, navode clanovi strajkackog odbora. Oni koji koriste socijalnu pomoc u novcu, dobijaju je vrlo retko kaze Jelena Mihovilovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: