Istrazivanje – korupcija u Srbiji?

Izvor: B92

Utorak, 11.04.2000.

21:17

Default images
Tri petine gradjana Srbije smatra da je prinudjeno da podmicivanjem ostvaruje svoja gradjanska prava, pokazuje istrazivanje javnog mnjenja Centra za proucavenje alternativa. Istrazivanje o tome kako gradjani Srbije gledaju na korupciju, Centar je sproveo tokom marta meseca na uzorku od 1.619 ispitanika. Ekspertski tim paznju je usmerio na takozvanu "malu korupciju", posto ogromna vecina gradjana nema iskustva sa velikom korupcijom, rekao je na konferenciji za novinare rukovodilac tima Srecko Mihailovic. Medju gradjanima Srbije dominira uverenje da u Srbiji ima mnogo korupcije, a cak cetiri petine gradjana veruje da je ima mnogo u svim delatnostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: