Skupstina Srbije u utorak o Predlogu zakona o izboru poslanika

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.04.2000.

20:01

Default images
Skupstina Srbije raspravljace u utorak o Predlogu zakona o izboru poslanika u Vece republika jugoslovenskog parlamenta, i izabrace jednog clana Vlade. Poslanici ce razmatrati i Predlog zakona o popisu stanovnistva 2001. godine. Predlogom zakona o izboru poslanika u Vece republika Skupstine SRJ predvidja se proporcionalni nacin izbora. Prema ovom predlogu, predsednik Skupstine Srbije utvrdjuje broj poslanika u Vecu republika, koji se biraju iz reda pojedinacne poslanicke grupe u Skupstini. Sef poslanicke grupe SPO u Skupstini Srbije Milan Mikovic izjavio je da ta partija nece prisustvovati sutrasnjoj sednici republickog parlamenta. Na sednici Zakonodavnog odbora, on je rekao da SPO nece doci na zasedanje, jer je odbijen predlog o formiranju anketnog odbora koji ce razmotriti okolnosti pod kojima se dogodila nesreca na Ibarskoj magistrali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: