DINKIC: POSTOJE DOKUMENTI DA JE ILIC TRAZIO PROVIZIJU

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2002.

19:00

Default images
Guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic zatrazio je od lidera Nove Srbije Velimira Ilica da prizna da je trazio 10 miliona dolara provizije, odnosno 3 miliona dolara kapare, kako bi kiparska vlada dala podatke o racunima funkcionera rezima Slobodana Milosevica.

Dinkic je rekao da ce pres-sluzba NBJ u cetvrtak obelodaniti sluzbene podatke o zahtevu Ilica ukoliko ovaj ne prizna da je trazio visemilionsku proviziju. "Ilic treba sam sebe da demantuje, ili major policije Mladen Spasic koji je sa Ilicem putovao na Kipar treba da da svoj izvestaj, ako ne, pres-sluzba NBJ ce objaviti sluzbene podatke", rekao je Dinkic. "On je covek koji cas hoce u Vladu, cas nece, cas govori da nije bilo kapare, a u cetvrtak ce se videti da je preduslov bila kapara", rekao je Dinkic i dodao da vise nece polemisati s Velimirom Ilicem, jer je on "covek sa margine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: