ILIC: MORAM DA POBEDIM LABUSA

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.05.2002.

19:00

Default images
Lider Nove Srbije Velimir Ilic izjavio je da ce se kandidovati za predsednika Srbije kako bi pobedio Miroljuba Labusa.

"Moram da ga pobedim, jer on ne zna da pokrene Srbiju i srpsku privredu, selo, mala i srednja preduzeca, a Srbija nema vremena da ga ceka da to nauci. On je ceo zivot proveo po nekim Titovim i Milosevicevim institutima", rekao je Ilic. On je dodao da ce voditi kampanju "od kuce do kuce", dok ce u Labusovu kampanju za predsednika Srbije biti ulozen velik novac "koji je pokupljen od naroda". "Ja nisam dobio ekonomske odnose sa inostranstvom kao moj protivkandidat, nisam doveo svetske banke kao on. Nismo mi naivni. To niko ne radi tek tako, to su ogromne pare, ali ja cu ici u kampanju po selima, gradovima, od kuce do kuce, da se upoznam s narodom", precizirao je Ilic.

Ilic se zalozio za formiranje prelazne republicke vlade koja bi pripremila vanredne izbore na svim nivoima. On je naveo da nema "sukoba"

s premijerom Srbije Zoranom Djindjicem, ali da je "iritiran" ponasanjem drugih clanova Vlade, koji su "raznim ucenama" uslovljavali Ilicev ulazak u Vladu. Lider Nove Srbije je rekao da mu nije stalo do potpredsednickog mesta u Vladi, kao i da ne prihvata "ucene" i "ultimatume".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: