BATIC: NAMA NIKO NIJE DAVAO PROMEDBE

Izvor: B92

Petak, 03.05.2002.

20:00

Default images
Predsednik Demohriscanske stranke Srbije Vladan Batic izjavio je da nijedna ozbiljna medjunarodna organizacija nece izneti primedbu zbog jedna politicke akcije u kojoj se trazi izjasnjavanje gradjana.

"Nama da sada nije stigla nijedna primedba jer je to u temelju demokratije", kaze Batic. "Frej i drugi predstavnici su bili pre neki dan u razgovoru sa mnom i niko nije izneo ni jednu jedinu primedbu. Ne znam sta je ko Svilanovicu rekao, ali nama apsolutno niko nije izrekao ni jednu jedinu primedbu i to je suprotno konceptu evropske demokratije.

Sto se tice SE, svi osnovni uslovi su ispunjeni. Sada nam preostaje uslov ko ce da bude primljen u SE, Jugoslavija, koje vise nema, nekakva fluidna zajednica Srbije i Crne Gore koja mozda treba da bude ustanovljena jednog dana? Mi smo, kazu, neka marginalna, minorna, minijaturna, nevazna stranka, zasto su se toliki duhovi uzburkali ako je to tako? Zato sto je vec i pticama na grani jasno sta gradjani Srbije zele. Onaj ko nije u slaglasju s tom realnoscu, on ce vrlo brzo postati stvar politicke proslosti", rekao je Batic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: