NEKOLIKO HASKIH OPTUZENIKA PREGOVARA O PREDAJI

Izvor: B92

Petak, 19.04.2002.

20:00

Default images
Nekoliko haskih optuzenika, cija je imena objavila Vlada SRJ, u petak je kontaktiralo Savezno ministarstvo pravde radi dobrovoljne predaju Tribunalu, saznaje Radio B92. U Ministarstvu je receno da ni s jednim od njih jos nije postignut konacan dogovor o predaji, ali da su u toku intenzivni, pojediniacni i ozbiljni razgovori. Savezna vlada pozvala je 23 haska optuzenika da se u roku od 3 dana dobrovoljno prijave. Taj rok istice u subotu u 12:00, ali, kako kazu u Saveznom ministarstvu pravde, svaki optuzenik koji se dobrovoljno javi najkasnije do ponedeljka u podne moze da racuna na garancije drzave. "Nikome od njih necemo uskratiti pravo da dobije garancije ukoliko se javi s nekoliko sati zakasnjenja", precizirao je izvor Radija B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: