KOSTUNICA: PAVKOVIC JE BIO TACKA DNEVNOG REDA

Izvor: B92

Sreda, 27.03.2002.

19:00

Default images
Jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica izjavio je, u sredu uvece, u intervjuu za Radio televiziju Srbije da je na sednici Vrhovnog saveta odbrane u ponedeljak otvorena rasprava o aferi Perisic.

Ta rasprava nije mogla biti iscrpena i bice okoncana na sledecoj sednici. Odgovarajuci na pitanje da li je na pocetku sednice zatrazio da vrhovni savet smeni nacelnika generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojsu Pavkovic, Kostunica je rekao da je ime generala Pavkovica na pocetku pomenuto, ali kao tacka dnevnog reda.

"Kadrovsko pitanje je pomenuto, da zadovoljim i vasu znatizelju i znatizelju gledalaca. Pomenuto je utoliko sto se ono nalazilo na dnevnom redu te sednice Vrhovnog saveta odbrane, ali je i to pitanje, kao i nekoliko drugih tacaka odlozeno za sednicu koja ce se odrzati naredne nedelje. U tom smislu jeste, ali u onom smislu u kom golica znatizelju nase javnosti, ili dela medija, o tome nije bilo reci", rekao je Kostunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: