RASPISANI LOKALNI IZBORI, DPS GUBI PODRSKU PARTNERA

Izvor: B92

Subota, 16.03.2002.

19:00

Default images
Ukoliko Skupstina Crne Gore bude usvojila sporazum o preuredjenju odnosa Srbije i Crne Gore, Socijaldemokratska partija saopstila je da ce istupiti iz crnogorske vlade.

Portparol Liberalnog saveza Slavko Perovic izjavio je za novosadski "Gradjanski list" od subote da se unutar ove stranke jos uvek vode rasprave o podrsci manjinskoj vladi premijera Crne Gore Filipa Vujanovica. "Potpisivanjem okvirnog sporazuma o redefinisanju odnosa izmedju Srbije i Crne Gore, Milo Djukanovic je prekrsio svoja obecanja o raspisivanju referenduma i osamostaljenju, cime, izvesno, prestaju obaveze LS prema njemu", rekao je Perovic. On je dodao da od pomenutog sporazuma nece imati srece ni Srbija, niti Crna Gora. Istovremeno, predsednik Milo Djukanovic raspisao je u petak uvece redovne lokalne izbore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: