LIBERALI USKRACUJU PODRSKU VLADI

Izvor: B92

Subota, 16.03.2002.

19:00

Default images
Politicki lider Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Zivkovic najavio je da ce narednih dana ova stranka i zvanicno uskratiti podrsku manjinskoj Vladi Filipa Vujanovica. U izjavi za Srnu, Zivkovic je rekao da ce kampanja, koju na terenu vodi vladajuca Demokratska partija socijalista i njen predsjednik Milo Djukanovic, prouzrokovati uskracivanje podrske liberala, jer DPS "zeli da sakrije cinjenicu da je potpisao sporazum o zajednickoj drzavi sa Srbijom". Zivkovic je ocenio da ce potpisani sporazum imati kobne posledice za projekat nezavinosti Crne Gore. Politicki lider crnogorskih liberala napominje da je izigrano obecenja glasaca koji su glasali za Djukanovica ocekujuci da ce ih dovesti do nezavisne Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: