MINISTARKA ZA SAOBRACAJ DOBILA STAN OD ZTP?

Izvor: B92

Utorak, 12.03.2002.

19:00

Default images
Sindikalni list ZTP Beograd "Skretnicar" navodi da je ministarka za saobracaj u Vladi Srbije Marija Raseta Vukosavljevic dobila od ZTP stan u centru Beograda, iako nikada nije radila u tom javnom preduzecu. Stan je, kako se navodi, "vece kvadrature" i nalazi se u Ulici Rige od Fere. U tekstu se ne navodi kada je, navodno, Marija Raseta Vukosavljevic dobila stan. U Direkciji za pravne poslove ZTP je receno da ce taj podatak biti proveren, ali je napomenuto i da "Skretnicar" ne brine o standardu zaposlenih, "vec mu je jedini cilj da blati premijera Zorana Djindjica i Vladu". Funkcioner Demokratske stranke Goran Vesic je izjavio u utorak u emisiji "Kaziprst" Radija B92 da ce slucaj dodele stana ministarki za saobracaj biti ispitan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: