NOVA DEMOKRATIJA: MIHAJLOVIC NA ODMORU

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.03.2002.

19:00

Default images
Premijer Srbje Zoran Djindjic tvrdi za B92 da mu do ponedeljka uvece ministar policije Dusan Mihajlovic nije ni usmeno ni pismeno, niti zvanicno niti nezvanicno saopstio da vise ne zeli da obavlja tu funkciju. Povodom informacije koju je Radiju B92 preneo izvor blizak ministru unutrasnjih poslova, a prema kojoj je Mihajlovic usmeno saopstio Djindjicu da ne zeli vise da obavlja fukciju ministra MUP-a Srbije, premijer navodi da to nije tacno, jer, kako je naglasio, Dusan Mihajlovic o tome s njim uopste nije razgovarao. "Nismo se cak ni videli nasamo, niti sam ja primetio nesto neobicno u njegovom ponasanju" kaze Zoran Djindjic. Premijer takodje napominje da je jedino obavesten o tome da je ministar policije otisao na kraci odmor. U saopstenju MUP-a koje je objavljeno u subotu navodi se da ce Mihajlovic do 24-og marta koristiti deo godisnjeg odmora i da ce poslove ministra policije u Mihajlovicevom odsustvu obavljati njegov zamenik Nenad Milic.

Nova demokratija, ciji je lider ministar unutrasnjih poslova Srbije Dusan Mihajlovic i stranka iz koje je B92 dobila informaciju, demantovala je u ponedeljak uvece da je Mihajlovic nudio ostavku premijeru Srbije Zoranu Djindjicu. "Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrasnjih poslova Dusan Mihajlovic je na godisnjem odmoru, bas kao sto je saopstio njegov kabinet. Sve ostale price su ciste konstrukcije i nemaju nikakve veze sa istinom", navodi se u saopstenju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: