"PRVA POBEDA MILOSEVICA U HAGU"

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2002.

19:00

Default images
Novinar lista NIN Ljiljana Smajlovic, koja u Hagu prati sudjenje Slobodanu Milosevicu, ocenila je u izjavi za TV B92 da je Milosevic izvojevao pravu pobedu time sto je sud odbio svedocenje jednog istrazioca haskog tuzilastva. "Njemu je uspelo ono sto nijednom branjeniku u Hagu nije. On je izdejstvovao, uz malu pomoc 'prijatelja suda', da se ne svedoci uz pomoc infomracija 'iz druge ruke'. Tuzioci na momente izgledaju kao ljudi koji su uhvatili tigra za rep, samo sto tigar nije tako bezopasan ni kada ga neko drzi za rep, a sudija Mej zaista jeste pokazao da ce prema Slobodanu Milosevicu da primenjuje najvise standarde sudjenja i da je on oponent koga veoma respektuju", kaze Ljiljana Smajlovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: