FILA: MILOSEVIC NOKAUTIRAO BAKALIJA

Izvor: B92

Utorak, 19.02.2002.

19:00

Default images
Beogradski advokat Toma Fila izjavio je u utorak da je Slobodan Milosevic pred Haskim tribunalom "nokautirao" clana kosovskog parlamenta i funkcionera bivse SFRJ Mahuta Bakalija. "Bakali govori neistinu i dosao je nepripremljen. Predsednik ga je rasturio, nokautirao", rekao je Fila za TV B92 povodom svedocenja Bakalija. Fila je Milosevicevu taktiku ocenio kao "izvanrednu improvizaciju", ali je rekao da je bivsi predsednik SRJ trebalo da okupi sirok tim branilaca koji bi mu pomagali oko prikupljanja dokaznog materijala. "Milosevic koristi sudnicu kao arenu. Njemu je cilj da dokaze da navodi u optuznici predstavljaju zamenu teza i da su svi progoni koji mu se stavljaju na teret posledica NATO bombardovanja i ucena", rekao je Fila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: