"BAKALI SRLJAO KAO DILETANT"

Izvor: B92

Utorak, 19.02.2002.

19:00

Default images
Dopisnik albanskog servisa Radija "Glas Amerike" iz Beograda Fahri Musliu ocenjuje da je svedocenje Mahmuta Bakalija pred haskim tribunalom bilo porazavajuce. Musliu smatra da je Bakali jedan od najboljih politickih analiticara sa Kosova i zbog toga je zacudjen njegovom nepripremljenoscu. "Stekao se utisak da se uopste nije spremao jer je olako prihvatio svoju duznost da bude svedok optuzbe i nije mogao da se sluzi argumentima koji su bili na njegovoj strani, pocevsi od promene Ustava i prava Albanaca, do skolstva i svega drugog. Nije se obazirao na to da mora da se sluzi argumentima, da tacno upotrebi datume i fakta, a ne da srlja kao diletant i kao neko ko nije pratio dogadjaje na Kosovu", ocenio je Musliu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: