Gradonacelnik Nisa razgovarao sa komandantom Trece armije VJ

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2000.

19:44

Default images
Gradonacelnik Nisa, Zoran Zivkovic, razgovarao je u utorak sa komandantom Trece armije Vojske Jugoslavije, general–potpukovnikom Vladimirom Lazarevicem. "U stampi sam procitao kako je komandant Trece armije izjavio da su njegova vrata otvorena za sve, pa i za loklanu vast", rekao je za B2-92 Zoran Zivkovic dodajuci da je to iskoristio da ode kod Lazarevica i sa njim porazgovara o saradnji VJ i grada Nisa, kao i o krivicnoj prijavi koju je Komanda Trece armije podnela protiv njega:

"Za krivicnu prijavu koja je podneta protiv mene gospodin je rekao da ne zna o cemu se radi – to je bilo podneto jos pre nego sto je on dosao na funkciju komandanta Trece armije VJ", kaze Zivkovic i dodaje: "Zamolio sam Lazarevica i da pokusaju da rese problem sa prostorom 'Televizije 5', na nacin koji ce biti dobar i za vojsku i za ovu televiziju – a to je da televizija dobije resenje da ostane u svom prostoru. Mi smo se dogovorili da nastavimo kontakte, odnosno da on imenuje svoje ljude koji ce sa ljudima iz grada da resavaju pitanje ovih racuna za grejanje, vodu i cistocu koje mi upucujemo Vojsci Jugoslavije", izjavio je Zivkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: