BRANKOVIC: U SUKOBU DSS I DOS PROFITIRA G17 PLUS

Izvor: B92

Utorak, 11.12.2001.

18:00

Default images
Ukoliko potezi sukobljenih strana u DOS zaista znace pocetak predizborne kampanje, postavlja se pitanje da li su i koga gradjani spremni da podrze. Direktor agencije "Medijum" Srbobran Brankovic u izjavi za Radio B92 kaze da, sudeci prema stavovima gradjana koje njegova agencija anketira, nijedna strana nece povecati popularnost.

"Generalno gledano, ovaj sukob steti i jednoj i drugoj strani, jer je to vrlo losa poruka, najgora poruka koja biracima moze biti poslata u ovom momentu. Mislim da i taj korak nece doprineti vecoj popularnosti DSS.

Nasa istrazivanja pokazuju da u sukobu te dve opcije ustvari najvise profitira G17 Plus kao neka treca opcija koja nudi jedan drugaciji pristup politici, da se bavimo ekonomskim problemima, da saradjujemo sa svetom, a ne da se iscrpljujemo medjusobnim sukobima. To bi otprilike bila moja procena sta bi ovaj sukob mogao da donese", kaze Brankovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: