SAMI: VRATITI SVE NA PREDJASNJE STANJE

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2001.

18:00

Default images
Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Zoran Sami izjavio je u ponedeljak da je ta partija spremna da razgovara o odnosima u DOS "kada se stanje vrati na predjasnje i mesto predsednika skupstine Srbije pripadne DSS, kako je i zapisano u Koalicionom sporazumu". "Stav DSS se vidi iz pisma predsednika Vojislava Kostunice, u kome se navodi da bi bilo neophodno da se stanje vrati na ono predvidjeno Koalicionim sporazumom, da predsednik skupstine bude iz DSS, i nakon toga mi smo spremni da razgovaramo o resavanju problema unutar DOS", rekao je Sami na konferenciji za novinare. Sami je izjavio da od novog predsednika republicke skupstine Natase Micic "ocekuje da podnese ostavku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: