Nastavak protesta u Kraljevu

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2000.

20:07

Default images
Posto su organizatori dosadasnjih mitinga za zastitu nezavisnih medija u Kraljevu najavili prestanak okupljanja do isteka roka, koji je dat Saveznom ministarstvu za telekomunikaciju, da televiziji Kraljevo vrati predajnik, na mitingu u nedelju gradjani su izvizdali ovu odluku trazeci nastavak protesta, te se u ponedeljak uvece na gradskom trgu u 18 sati, ponovo okupilo oko 5000 Kraljevcana. Protestima udruzene demokratske opozicije pridruzili su se rezervisti koji protestuju vec sedam dana, zbog kako kazu selektivne moblizacije, zatim studentski i narodni pokret "Otpor", Asocijacija nezavisnih sindikata, Radio "Globus" iz Kraljeva, a na protest prvog dana dosli su kolege i gradjani iz Trstenika, Cacka, Vrnjacke Banje, Krusevca i Kragujevca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: