COVIC O KAMPANJI ZA IZBORE

Izvor: B92

Utorak, 06.11.2001.

18:00

Default images
Lista Koalicije "Povratak" bice gotova u sredu i na njoj ce biti zastupljene sve stranke osim Nove Srbije i Srpskog pokreta otpora, najavio je sef Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nebojsa Covic.

Potom pocinje kampanja tokom koje ce ce kandidati obici Srbiju i Kosovo i ona ce se sastojati iz dva dela, precizirao je Covic. "Jedan deo je tehnicki u smislu obavestavanja biraca o tome gde su biracka mesta jer u uzoj Srbiji treba da bude 177 izbornih mesta, plus ona na Kosmetu. To ce biti povezano s mestima gde je vrsena registracija. Drugi deo bice drzavni i nacionalni deo kampanje u smislu Koalicije 'Povratak', gde rec povratak mnogo znaci, povratak Srbije i Jugoslavije, administracije, vojske i policije, povratak svega, pa i gradjana svojim kucama", kaze Covic. On nije zeleo da komentarise antikampanju clanova Koordinacionog centra i DOS sa Kosova i naglasio da je izlazak na pokrajinske izbore nacionalni program i da je bitno da sto veci broj Srba na njih izadje ne bi li broj poslanika u kosovskom parlamentu bio veci od zagarantovanih

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: