STOJILJKOVIC BLOKIRAO ISTRAZNE RADNJE

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2001.

19:00

Default images
Bivsi generalni direktor PTT "Srbija" Aleksa Jokic tvrdi da je MUP i pre 4 godine znao da Kompanija "Karic" neispunjava ugovorene obaveze prema PTT, ali je tadasnji predsednik UO "Telekoma" Vlajko Stojiljkovic blokirao sprovodjenje dalje istrage o osnivanju firmi za mobilnu telefoniju. "Specijalno formirana komisija PTT 'Srbija' jos prilikom mog stupanja na mesto direktora 1997. je konstatovala sve nepravilnosti ugovora izmedju 'BK Trejda' i JP PTT 'Srbija' o osnivanju 'Mobtela'", naglasio je on u izjavi za "Blic". Jokic je naveo da se u vreme dok je bio ministar za telekomunikacije 1994. usprotivio davanju mobilne telefonije kompaniji "Braca Karic", ali je tadasnja Vlada Srbije odbacila sve njegove zamerke i dozvolila Kompaniji "Karic" preuzimanje mobilne telefonije. On je dodao da o tim nalazima sada govore MUP i sluzba za suzbijanje privrednog kriminala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: