"AKO JE BIO UGROZEN, ZASTO KARIC TO NIJE PRIJAVIO MUP-U"?

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.10.2001.

19:00

Default images
U prvoj reakciji na odlazak iz zemlje predsednika BK grupe, Bogoljuba Karica, savezni ministar policije Zoran Zivkovic za B92 je izjavio: "Ja sam cuo to saopstenje od porodice Karic ili Bogoljuba Karica, i apsolutno mi nije jasno sa cije strane je bio ugrozen i ako je bio ugrozen, zasto to nije prijavio nadleznim organima MUP-a Srbije. Ja nemam informacije da je to prijavljeno, ali sam siguran da ako se nesto desilo sinoc, bilo kakvi snajperi ili bilo sta, da ima dovoljno mogucnosti da se fizicki integritet svakog gradjanina nase drzave zastiti, pa samim tim i porodice Karic. S druge strane, pozivanje na nezavisnu drzavu ili parlamentarnu komisiju sa TV prenosom, koja bi trebalo da utvrdi istinu, ali ne kaze se o cemu istinu?! Znaci, da li je to istina da li je bilo snajpera ili nije bilo? Ili je istina o tome sta je sa mobilnom telefonijom, a sta nije? Sta je sa Astra bankom ili, ne znam sta, jer sve deluje konfuzno i ja na osnovu takvog jednog saopstenja stvarno ne mogu da izvucem nikakav ozbiljan zakljucak", rekao je Zivkovic za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: