Postignut dogovor o povecanju plata zaposlenih u pravosudju

Izvor: B92

Utorak, 09.07.2002.

16:38

Default images
Predstavnici Vlade Srbije i sindikata zaposlenih u pravosudju dogovorili su se u utorak da se plate zaposlenih sa nizom i srednjom strucnom spremom ukupno povecaju za 22 odsto, a zarade zaposlenih sa visokom strucnom spremom ukupno za 32 odsto. Dogovoreno je da se julske zarade obe kategorije zaposlenih povecaju za jos 10 odsto.

U saopstenju se navodi da su sastanku u Ministarstvu pravde prisustvovali ministar Vladan Batic, ministar ekonomije Bozidar Djelic.

Na danasnjem sastanku dogovoreno je i da se do kraja jula odrzi sastanak predstavnika sindikata sa ministrima pravde i finansija na kojem ce biti utvrdjena dinamika povecanja plata i dinamika poboljsanja materijalnog polozaja zaposlenih u pravosudju u periodu od 1. septembra do kraja godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: