Pronadjeno telo Albanca u Djakovici

Izvor: B92

Sreda, 23.02.2000.

20:13

Default images
Portparol KFOR-a Filip Anido saopstio je da je u utorak blizu vojnog aerodroma u DJakovici u Multinacionalnoj brigadi Zapad patrola KFOR-a pronasla telo Albanca pogodjenog iz vatrenog oruzja u glavu i da je istraga u toku, javlja Beta. Prema njegovim recima, u Pristini i Konjusevcu u utorak popodne britanski vojnici zaplenili su jednu pusku i jedan pistolj dok su pretrazivali kuce, a "sinoc je druga patrola KFOR-a pronasla sest protivpesadijskih mina u jednoj kuci". Anido je dodao da je u utorak uvece u Prizrenu patrola KFOR-a pronasla jedan kalasnjikov i municiju i da su dva Albanca privedena. Prosle noci u DJakovici KFOR je zaplenio kalasnjikov i priveo jednog Albanca na ispitivanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: