Vise od 100 radnika "ABC Grafike" dobilo otkaze

Izvor: B92

Sreda, 23.02.2000.

20:34

Default images
Vise od 100 radnika stamparije “ABC Grafika” dobilo je u sredu resenja o prestanku radnog odnosa, koja deli stecajni upravnik Dusan Abramovic. 27. januara nad preduzecem ABC grafika, koje stampa i dnevni list “Glas javnosti”, otvoren je stecajni postupak, a kako je za B2-92 izjavila predsednik sindikata stamparije Vera Ristic, na spisku za otkaz je ukupno 284 radnika. Ristic kaze da se medju otpustenim radnicima nalazi veliki broj onih koji su pred penzijom.

Kako je za B2-92 izjavio direktor i glavni i odgovorni urednik “Glasa javnosti”, i bivsi direktor stamparije ABC “Grafika”, Slavoljub Kacarevic, rukovodstvo preduzeca "ABC Produkt”, u cijem je sastavu i dnevni list i stamparija, obecalo je da ce preuzeti sve otpustene graficare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: