Covic: Milosevic na redovnoj koordinaciji sa vrhom drzave

Izvor: B92

Utorak, 22.02.2000.

20:24

Default images
Jugoslovenski predsednik, Slobodan Milosevic, sastao se u ponedeljak sa najvisim politickim vrhom drzave, saznaje se iz vise izvora, javlja B2-92. Prema recima predsednika Demokratske alternative, Nebojse Covica, radi se o redovnoj koordinaciji. Covic je novinarima rekao da je na ovom sastanku kod Milosevica razradjivana taktika vezana za predstojeci period i pojasnio:

"Ramatrano je kako i kad ici sa lokalnim izborima i da li ici na njih, kao sto je razmisljano o tome i da li ce se samo medijskom kampanjom izvrsiti kriminalizacija lokalnih uprava da bi se stvorili preduslovi za prinudnu upravu, koja treba da zastiti zakon u lokalnoj samoupravi. Njih ne interesuju ni opstine ni gradovi, njih interesuje podloga za eventualne izbore, a najvise ih interesuje je kako da izvrse homogenizaciju javnog mnenja, odnosno sistema informisanja", rekao je Nebojsa Covic.

Predsednik DA je ocenio da se Milosevic opredelio za povecanje represije i za brutalan obracun sa neistomisljenicima, cak i unutar samog SPS-a. “Mislim da cemo doci do broja smenjenih clanova SPS-a koji prevazilazi broj prisutnih na Kongresu u Sava centru”, rekao je Nebojsa Covic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: