Vijesti: Šarić u Švajcarskoj

Osumnjičeni za šverc kokaina iz Kolumbije Darko Šarić nalazi se u Švajcarskoj, pišu podgoričke "Vijesti", pozivajući se na diplomatu jedne uticajne zemlje.

Izvor: FoNet

Petak, 26.02.2010.

12:10

Default images

"Svi to znaju", prenosi dnevnik reči tog diplomate. Crnogorska policija je u više navrata saopštavala da se Šarić nalazi u nekoj od evropskih zemalja i da je policija Crne Gore u kontaktu sa policijom te evropske zemlje.

Policija je pre dva dana objavila da je Šarić ilegalno napustio Crnu Goru pre nego što je biro Interpola u Podgorici upoznat da je Srbija za njim raspisala međunarodnu potjernicu.

Srbija je raspisala poternicu za Šarićem 21. januara.

Šarić nema biometrijski pasoš

Osumnjičeni za šverc kokaina iz Južne Amerike u Evropu, Darko Šarić, nema novi biometrijski pasoš Srbije, rečeno je novinarima u MUP-u Srbije.

Šarić je državljanstvo Srbije dobio 30. maja 2005. godine, stara lična karta mu je izdata 25. maja 2004. godine, a nova biometrijska 26. januara 2009. godine.

Stari pasoš Savezne republike Jugoslavije, Šarić je dobio 11. novembra 2005. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: