Uglavnom usaglasen predlog poslovnika Ustavne komisije

Izvor: B92

Petak, 21.06.2002.

10:42

Default images
Predstavnici skupstina SRJ, Srbije i Crne Gore usaglasili su u petak uvece u Beogradu Predlog poslovnika Komisije za izradu Ustavne povelje buduce drzavne zajednice Srbije i Crne Gore, a u subotu ujutru bi trebalo da bude usaglasena konacna verzija tog dokumenta.

Jedan od ucesnika radne grupe za izradu poslovnika, funkcioner crnogorske Demokratske partije socijalista Miodrag Vukovic, rekao je agenciji Beta da je ostalo da se definise nacin predsedavanja Ustavnom komisijom. Prema njegovim recima, radna grupa ce se ponovo sastati ujutru, uoci sastanka Ustavne komisije zakazanog za 11 sati. "Sa 99 odsto sigurnosti mogu reci da ce poslovnik sutra biti usvojen", dodao je Vukovic. Radnu grupu za izradu poslovnika cine: Dejan Mihajlov iz Demokratske stranke Srbije, Slavisa Vojinovic iz Demokratske stranke, Srdjan Sikimic iz Demokratske alternative, Savo Djurdjevac iz Narodne stranke, Velizar Kaludjerovic iz Socijalisticke narodne partije i Miodrag Vukovic iz Demokratske partije socijalista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: