Nove uvrede navijača za "Insajder"

Na utakmici Patrizan-Efes navijači "Partizana" vređali su novinarku Brankicu Stanković i B92. Direktor "Partizana" Predrag Danilović kaže da je protiv uvreda.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.12.2009.

22:45

Default images

Na košarkaškoj utakmici Evrolige, Partizan-Efes Pilsen nastavljeno je najvulgarnije vređanje novinarke Brankice Stanković i B92. Deo navijača Partizana uzvikivao je više minuta najpogrdnije uvrede upućene kući B92 i autorki "Insajdera".

Direktor "Partizana" Predrag Danilović je, reagujući na ponašanje navijača, rekao da je prema njegovom mišljenju “pretenciozno” tražiti nešto ružno u sinoćnjoj atmosferi.

On je za B92 rekao da misli da nema potrebe za zvaničnim stavom, ali da može da kaže da on lično smatra da je protiv svake vrste vređanja.

"Svi smo bili vređani u raznim situacijama - ja kao igrač od strane navijača protivničke ekipe i to naravno nije lepo, ali mislim da je preterano tražiti nešto ružno u jednoj utakmici koja je možda najvažnija naša utakmica u poslednjih nekoliko godina", rekao je Danilović.

"Ne znam da li je B92 ili ta emisija, pretpostavljam da se radi o 'Insajderu', policijska ili ne, niti da li je ta gospođica to ili ne, ja to ne znam, ali moje mišljenje je da pogrdna reč upućena bilo kada i bilo kome nije na mestu", kazao je on.

"Moje mišljenje je da u euforiji kakva je ovde bila, situacija mora šire da se gleda i kada su ljudi poneseni emocijama velike pobede. Nažalost, neke stvari se dese, pa i ovo", smatra Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: