Tišina u Kostolcu i Voždovcu

Izborna tišina pred vanredne lokalne izbore u beogradskoj opštini Voždovac i požarevačkoj opštini Kostolac počela je u ponoć.

Izvor: B92

Petak, 04.12.2009.

09:10

Default images

Izborna tišina podrazumeva zabranu reklamiranja i javnog oglašavanja učesnika na izborima do zatvaranja biračkih mesta. Izbori će biti održani u nedelju, 6. decembra. Lokalni parlament Voždovca ima 56 odbornika, a za izbore je prijavljeno 14 lista. Za izbore u opštini Kostolac prijavljeno je 17 lista, a bira se 21 odbornik.

Skupština Beograda je 5. marta raspustila vlast u opštini Voždovac. Vanredni izbori su održani 7. juna, ali nakon objavljivanja rezultata vlast nije formirana u zakonskom roku od dva meseca, jer se stranke nisu mogle dogovoriti, pa su raspisani izbori za 6. decembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: