Arena neće otkazivati koncerte

Beogradska arena ne namerava da otkazuje planirane koncerte zbog proglašenja epidemije novog gripa.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 12.11.2009.

13:48

Default images

PR Beogradske arene Jasmina Krstić rekla je Tanjugu da još ne postoji "čak ni naznaka zabrane javnog okupljanja u bilo kojoj zemlji sveta, pa ni u Srbiji". "Zabrana javnih okupljanja nigde nije objavljena i ne očekujemo da će biti. Mi smo u kontaktu sa svim gradskim i republičkim institucijama u zemlji koje se bave epidemijom i još nemamo čak ni naznake da će do toga doći", rekla je Krstićeva.

Ona je konstatovala da se sve odvija normalno i da straha od gripa nema ni među izvođačima, ni kod publike.

"Mi smo se informisali o tome šta se dešava u inostranstvu i nijedan koncert u Evropi i Americi nije otakazan zbog novog gripa. Umetnici i njihovi menadžeri smatraju da su sasvim bezbedni i ne dovode u pitanje svoje gostovanje u Srbiji", istakla je predstavnica za odnose sa javnošću Beogradske arene.

Ona je primetila da se po prodaji ulaznica za zakazane muzičke događaje u Areni ne primećuje postojanje bilo kakve panike među građanima.

"Mislim da se tu više stvara neka vrsta medijske tenzije, jer sudeći po prodaji ulaznica ne bi se reklo da se ljudi boje gripa", zaključila je Krstićeva.

Publiku u Beogradskoj areni do kraja godine očekuju koncerti Toma Džonsa, Harisa Džinovića, grupa "Bekstrit bojs", "Van Gog" i "Galija", kao i muzičko-scenski spektakli na ledu za decu kompanija "Dizni on ajs" i "Holidej on ajs".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: