Mladenović: SPS odbija razgovore

Socijalistička partija Srbije odbija sastanak na kom bi sa SNS i DSS razgovarala o vlasti u opštini Voždovac, tvrdi Andreja Mladenović.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.08.2009.

15:05

Default images

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović rekao je da ta stranka o formiranju koalicije na opštini Voždovac razgovara samo sa Srpskom naprednom strankom. On je dodao da između DSS i SNS postoje stalne konsultacije, ali da SPS "odbija da dođe" do sastanka na kome bi razgovarali predstavnici DSS, SNS i koalicije oko SPS-a.

"Mi nismo imali prilike da se sastanemo. Imali su više poziva od SNS-a, ali oni nisu odgovorili pozitivno da do takvog sastanka dođe i da se konkretno o toj koalicionoj saradnji razgovara, kao što se razgovaralo u opštini Zemun", naveo je Mladenović.

On je dodao da je DSS u skladu sa dogovorom sa SNS prepustio naprednjcima da pregovaraju sa koalicijom oko SPS-a.

Mladenović je ocenio da je sve izvesnije da će se na Voždovcu održati ponovljeni izbori, ali da "treba sačekati do 10. avgusta za kada je zakazana konstitutivna sednica i 15. avgusta kada je rok za konstituisanje skupštine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: