Guča: Pojačane kontrole saobraćaja

Na svim prilazima Guči i duž Ibarske magistrale pojačane su mere bezbednosti saobraćaja, pošto se veći priliv gostiju na Sabor trubača tek očekuje.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.08.2009.

10:21

Default images

U Guči se prve noći održavanja Sabora dogodila jedna saobraćajna nezgoda. U redovnoj kontroli zaustavljeno je skoro 1.500 vozila, kaže za B92 načelnik Policijske uprave u Čačku Milovan Petrović.

"Kontrolisano je 1.468 vozila, zbog vožnje pod dejstvom alkohola isključeno je 21 vozilo, 20 prekršaja je zbog preticanja, 60 zbog neprilagođene brzine i 86 zbog nevezivanja sigurnosnog pojasa”, rekao je Petrović.

“Rano je za bilo kakvu ocenu što se tiče saobraćajne situacije, jer obzirom da je to prvi dan Sabora, gde je prisutno vrlo malo građana, obzirom da se Sabor tek zahuktava od danas pa do kraja nedelje”, navodi on.

“Ove sve mere su pojačane mere na svim prilazima Guči i Ibarskoj magistrali”, rekao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: