Savić: Novi zahtev Srbima iz Štrpca

Predsednik SO Štrpce Bojan Savić izjavio je da je Kosovska elektro korporacija, zatražila nadležnost nad upravnom zgradom Elektrokosmeta u Štrpcu.

Izvor: B92

Utorak, 28.07.2009.

12:00

Default images

Prema njegovim rečima, još nije počelo potpisivanje kolektivnih ugovora sa Kosovskom elektro korporacijom, a da su njeni predstavnici istupili sa novim zahtevom, a to je nadležnost nad upravnom zgradom koja je vlasništvo Elektro-privrede Srbije odnosno "Elektrokosmeta".

"Radnici KEK dobili su ključeve od trafo-stanice koje su danas vratili tražeći nešto što nije u njihovoj, ali ni u našoj nadležnosti, a to je upravna zgrada EPS", rekao je Savić.

On je optužio predstavnike KEK da nisu poštovali prethodni dogovor i da iz dana u dan idu sve dalje sa zahtevima.

"Čekamo instrukcije zvaničnog Beograda pa ćemo videti šta i kako dalje", rekao je Savić, koji je istakao da je nakon trideset dana mraka situacija u ovoj opštini izuzetno teška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: