Grčka: Tinejdžer izazvao požar

Na planini Parnita, severno od Atine, izbio je veliki požar koji je izazvao jedan tinejdžer, prenosi radio "Slobodna Evropa".

Izvor: B92

Petak, 12.06.2009.

12:06

Default images

Požar se rasplamsao iako se temperatura tokom noći spustila na 25 stepeni, a u njegovom gašenju je učestvovalo više desetina vatrogasaca, helikopter i dva aviona za gašenje požara, a nekoliko drugih požara u Grčkoj je već stavljeno pod kontrolu.

Požar na planini Parnita u kojem je izgorelo 2,5 hektara šume i travnatih površina, podmetnuo je jedan četrnaestogodišnjak, koji je uhapšen pošto je priznao da je u suvu travu bacio petardu nakon čega se razbuktala vatra, javila je grčka agencija ANA.

Tinejdžer je kasnije pušten na slobodu po nalogu državnog tužioca za maloletničku delinkvenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: